Φιλαναγνωσία


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ -ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ (από μαθήτριες του Ε2)_________________________________________________________________

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ (από μαθήτριες του Ε2)


Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ from savvasg

_______________________________________________________________ 
Το Ε΄2 ταξιδεύει παρέα με το Μικρό Πρίγκιπα

Σας αρέσουν τα ταξίδια;

Αν ναι, ακολουθήστε μας και παρέα με το Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ θα ταξιδέψουμε … σε τόπους υπαρκτούς …, σε τόπους φανταστικούς …, στα βάθη της ψυχής,  εκεί που μόνο με τα δικά της μάτια … μπορείς να δεις.
Μοναδικές μας αποσκευές σ’ αυτό μας το ταξίδι η αγάπη για γνώση, η φαντασία και η αλήθεια της παιδικής μας ψυχής.

Ο Μικρός Πρίγκιπας! Το κλασσικό αριστούργημα του Σαιντ Εξυπερύ εικονογραφημένο με τις ακουαρέλες του ίδιου του συγγραφέα. 
Το βιβλίο που πήρε μόνιμη θέση στην καρδιά μας και στη βιβλιοθήκη μας.


Ένα συγκινητικό παραμύθι, μια τρυφερή ιστορία για μικρούς και μεγάλους, ένας ύμνος στη ζωή, τη φύση, την αγάπη, τη φιλία.

Η ιστορία είναι απλή:

Στη Σαχάρα ο αφηγητής, ένας πιλότος που μετά από αναγκαστική προσγείωση προσπαθεί να επισκευάσει το αεροπλάνο του, συναντά αναπάντεχα ένα όμορφο, ξανθό, μα και παράξενο αγόρι, το Μικρό Πρίγκιπα, που έφυγε από το μικρό ιδιωτικό του πλανήτη επειδή πικράθηκε από το λουλούδι του και βάλθηκε να γνωρίσει τον κόσμο. Περιπλανήθηκε σε διάφορους πλανήτες, ώσπου έφτασε στη γη, συνάντησε τον αφηγητή, του διηγήθηκε ιστορίες με πλανήτες, με ανθρώπους με λουλούδια και ζώα και αποφάσισε να μείνει μαζί του, ώσπου …Και το ταξίδι ξεκινά ...

 


Τα ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα παρέα με το Ε2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραι η παρασταση